testar123https://www.h2entreprenad.se

Upphandling UE

Vad gäller då?

När vi tar in helt nya UE som inte använts internt innan skall ni se över Anmälan UE mappen samt följer de stegen som finns:

https://www.dropbox.com/sh/bczyy2cwbz0j1f0/AAA6zVLSkeF3eINuN3n7jg6fa?dl=0

Tar vi in en UE som det var länge sen vi använde, då är det viktigt att göra en uppdaterad kontroll för att säkerställa att hängavtalet är gällande, att ekonomin är fortsatt god i företaget osv.
Checklista och råd(bifogat) innan vi tar in UE beskriver vad vi ALLTID ska kontrollera oavsett företag vi tar in.

Vid offertsituationer har ni möjlighet att göra en snabb kontroll av UE om de har avtal inom plåt, vvs, byggnads och byggföretagen på följande länk:

https://www.byggnads.se/om-oss/kollektivavtalskollen/

Företag som arbetar under Byggnads avtalsområde, maskinavtalet och enmansföretag måste dock ALLTID skickas in av oss till Byggnads (UE 2015) oavsett om vi kontrollerar dem via länken ovan. Länken ovan sparar dock tid redan i en offertsituation.

 

UE 2015-Register:
https://www.dropbox.com/s/ozrvlwwlhkt2jdj/01.%20H2_UE%202015-Register.xlsx?dl=0

 

Jag har uppdaterat vårat UE 2015 register där alla UE nu finns under en gemensam flik där man kan sortera på Byggnads, Byggföretagen, Maskinavtalet och enmansföretag. Denna kommer utökas med plåt-vent, måleri, VVS allt eftersom.

Absolut viktigaste är att alla UE som är uppköpta till våra projekt finns med i BOON kontaktlista under respektive projekt. Sedan är det också viktigt att jag får information om våra UE tar in ytterligare en UE så detta kan noteras i UE 2015-Registret.

Translate »