testar123https://www.h2entreprenad.se

Kompetensutveckling

Vi anser att kunniga medarbetare också blir engagerade medarbetare, vilket är helt avgörande för vår framgång. Vi vill skapa förutsättningar för att alla ska känna sig trygga i sitt arbete och också få ta del av branschens senaste kunskap!

 

Som första målsättning skall de kravställda genomföras den första tiden hos oss för att säkerställa kunskapsnivån på våra anställda – exempelvis Bas P&U. I nästa nivå har vi rekommenderade utbildningar utifrån respektive roll inom organisationen. Sist, men inte minst, har vi de utbildningar som är kompetensutvecklingen på individnivå

 

Viss skillnad mellan kontorspersonal, PC och AL.

 

Januari varje år skickar HR ut en förfrågan om utbildningsönskemål för dig som anställd. Detta adderas i kompetensöversikten för att sedan bokas in någon gång under året när tillfälle finns (beroende på utbildning).

 

Är det exempelvis en Ledarskapsutbildning samkörs detta i större grupper på H2HK gemensamt vilket samordnas av HR under ett tillfälle.

 

Utöver dessa teoretiska utbildningar har vi även i vår kompetensmatris att samtliga medarbetare skall genomgå en halvdag på Byggbranschens Säkerhetspark. Ett helt område framtaget för diskussion och inspiration.

Translate »