testar123https://www.h2entreprenad.se

Engagerad & kunnig personal

Välkommen till oss

Vi fortsätter växa som bolag och blir starkare med mer kompetenta & prestigelösa kollegor. Dina kollegor är i olika åldrar, med varierande ursprung och olika bakgrund. Men det finns en sak som binder oss samman – Engagemanget av att leverera en högkvalitativ produkt och viljan att tillhöra och tillföra något nytt.
Överallt där vi verkar och utför arbete ska en hög säkerhetskultur där vi visar omtanke om varandra. Vi arbetar som ett team där schyssta överlämningar mellan oss som kollegor är grundstenen till den gemenskap som vi lyckats förverkliga.
Miljömedvetna val ses som en självklarhet där vi värnar om ett hållbart byggande. Det är effektivitet och affärsmässighet i alla led som gör att vi sticker ut ur mängden, som ger oss förutsättningar att kunna vara beställarens första val, om och om igen.

image

Nyfikenhet

Lisa Hansson visar en högt värderad egenskap, nyfikenhet

Huvudkontoret i Ulricehamn

Vi valde att renovera Ulricehamns fd tingshus, en Q-märkt byggnad från 1896. Huset har stått tomt sedan en längre tid och var i behov av restaurering och återförande till sin potential. Huset har sedan tingsrättreformen 1971 varit bla förskola, med rosa fasad, och kallats Villa Villekulla. Inflytt för H2 blev av i Mars 2021.

Mejl: info@h2entreprenad.se
Adress: Nygatan 4, 523 34 Ulricehamn
Hemsida: www.h2entreprenad.se

Kontorsrutiner på Domherren
Boka mötesrum på Domherren
Drönarfoton & invändiga bilder hittar ni här

default

Kontoret i Hammarby Sjöstad

Vi valde att renovera Ulricehamns fd tingshus, en Q-märkt byggnad från 1896. Huset har stått tomt sedan en längre tid och var i behov av restaurering och återförande till sin potential. Huset har sedan tingsrättreformen 1971 varit bla förskola, med rosa fasad, och kallats Villa Villekulla. Inflytt för H2 blev av i Mars 2021.

Mejl: info@h2entreprenad.se
Adress: Hammarby Kajgata 12, 120 30 Stockholm
Hemsida: www.h2entreprenad.se

Tjänstemannaöversikt

Undrar du vart dina kollegor håller hus någonstans i landet just nu?
Vår HR-avdelning uppdaterar vår översikt löpande för att enkelt nå ut till dina kollegor.
Det ska vara enkelt att ställa frågor, med detta dokument kan du ställa frågan till rätt ansvariga avdelningar/personer, på första försöket!
Kontaktvägar till kollegor
Tjänstemannaöversikt

Personalhandboken

Oavsett om du blev anställd igår eller om du har arbetat ett par år och behöver friska upp minnet över rutiner och regler. Då personalhandboken rätt ställe för dig. Här hittar du allt från utbildningsplaner, bokning av hotell osv..  Vid eventuella frågor tar man kontakt med HR-avdelningen.
Personalhandboken
Kollektivavtalsdokument
Tidrapporter (H2Entreprenad)
Tidrapporter (H2System)

Fortnox (Lön)

Instruktion Fortnox

Utlägg

Undvik utlägg till största möjliga mån, handla där H2 har företagsavtal som vi kan få fakturerat till oss. Men ibland händer det att vi måste, då finns det rutin för det.
Steg för Steg
 • Fyll i blanketten för utlägg och bifoga kvittot – scanna dokumentet och skicka till faktura@h2entreprenad.se.
 • Är kvittot i digital form från början så ska de det inte skrivas ut, utan bara maila vidare till fakturamailen tillsammans med ifylld utläggsblankett.
 • Rätt kvitto ska vara häftat med rätt utläggsblankett
 • Litet kassakvitto häftas fast på framsidan på blanketten och stora kvitton läggs bakom
 • Ett kvitto per utläggsblankett om det inte rör samma grej, då kan det vara flera
 • Det ska tydligt framgå vad som är köpt och om det ska konteras på något särskilt sätt (frukost har vi koll på)
 • Skicka med dina utlägg i ett kuvert med någon som ska besöka kontoret i Ulricehamn eller samla dessa gemensamt i en pärm på kontoret/etableringen och skicka/ta med pärmen till kontoret i Ulricehamn när nytt år börjar.

IKEA

IKEA (H2 Kundnr):  0510536006

Jula

JULA (H2 Kundnr): 622101748

Tåg

SJ-konto och bokningar  (Företagsnr: 962250)
MTR-konto och bokning  (Företagsnr: 16145505)
SL-konto (Kontakta Sylvia vid behov av eget SL-kort, finns lånekort på våra kontor)

Stöld

Vid stöld på byggarbetsplats

Stölder är tyvärr ofrånkomligt, skulle det uppstå en stöld på någon arbetsplats. Försäkringsnummer: 2328147*05 / H2 Organisationsnummer: 559023 – 9165
Följ steg nedan
 • Polisanmäl händelsen. Alltid, även om vi inte utnyttjar vår försäkring. Självrisken är på ett helt prisbasbelopp (ca 24.150 kr) om värdet på det stulna understiger detta skall det enbart polisanmälas.
 • Anmälan via web : https://www.lansforsakringar.se/alvsborg/foretag/. ( Vid nödfall kan ni använda nedan Dagtid: 0521 – 27 30 00 Kvällar & Helger: 020 – 59 00 00 )
 • Anmälan via telefon : Dagtid: 0521 – 27 30 00 Kvällar & Helger: 020 – 59 00 00
 • Till anmälan krävs noga anteckningar på vad som stulits, underlag på vad det kostade när vi köpte det och vad det skulle kosta att köpa nytt idag.
 • Fotodokumentera om det finns något som helst tecken på att vår egendom har förstörts
 • Lägg ekonomi@h2entreprenad.se som kopia i all mailkorrespondens med försäkringsbolaget samt skicka en kopia polisanmälan och skadeanmälan
 • Fyll i dokumentet xxxx så vi har en bra översikt på våra ärenden

Winningtemp – H2 egna pulsmätare.

Pulsmätningsverktyg som i realtid mäter ditt och vår organisations engagemang, välmående och utveckling.  Syftet med Winningtemp är att vi ska ha en plattform där alla kan få sin röst hörd. En plattform där alla kan lyfta vad som fungerar bra och vad ni önskar att utveckla – och detta helt anonymt.
Ladda ner appen för att enkelt kunna svara på dagens fråga samt fortsätta visa uppskattning till dina kollegor med att ge beröm.
Användarmanual Winningtemp

Translate »