testar123https://www.h2entreprenad.se

Friskvård

ERSÄTTNING FÖR FRISKVÅRD

En viktig förutsättning för trivsel och ordning på vardagen grundar sig till stor del av goda rutiner och allt som följer med detta, en sund livsstil utan eller med dina arbetskamrater skapar bättre förutsättningar för hur du upplever stress, arbetsuppgifter och styrka i dig själv.

Därför tycker vi på Hanssons Hus att du ska dra nytta av friskvårdstilägget och alla dess fördelar, vi står med 5000:- per anställd och år. Gymkort löser man genom företagsavtal på nordic wellness anläggningar, ersättning för andra gym eller övriga aktiviteter sker genom utlägg på blanketten som du hittar nedan, övriga frågor sker till sylvia@h2entreprenad.se

Blankett för friskvårdsutlägg

TRÄNINGSJOURNAL MED VINSTER

Den tidigare excelen med dess upplägg utgår till förmån för nästa utmaning!
Nu går vi istället över till appen ”Strava” där du registrerar din aktivitet med telefon eller klocka och delar direkt med dina vänner. Det fungerar som en community där man tillsammans peppar varandra till rörelse i alla dess former. Du kan enkelt följa din framgång eller inspireras till olika typer av träning, platser och utmaningar.

Appen är gratis och du laddar ner den i app-store eller genom att hålla upp din telefon i fotoläget mot QR-koden nedan. ( OBS! när du registrerat din användare så välj inte att starta en gratis subscription, tryck maybe later. ) Det finns massor med guider hur man använder appen både på strava’s hemsida men även på youtube, testa dig fram och fråga om du behöver hjälp

Beginners guide to Strava ( Youtube )

Även vinsterna förändras, nu kommer det istället varje månad en ny utmaning från HR där man sedan är med i utlottningen av ett fint pris, dvs. det är numera randomiserat och inte baserat på kvantitet eller intensitet av utförd aktivitet. Ladda ner och registrera dig, lägg till användaren Hanssons hus för att vara med i utmaningarna och få chansen att vinna!

Länk till användaren Hanssons Hus på strava

Strava på app-store.

TRÄNINGSKALENDER 2023

Utöver vår månadsutmaning finns det möjlighet för dom som önskar att ta det ett steg längre, där har vi satt ihop en lista på aktiviteter där alla är välkomna att delta, läs mer om träningskalendern här nedan, hjälp oss komplettera den med fler!

Anmälan, tips på aktiviteter eller frågor sker via mail till ebba@h2entreprenad.se

3 MARS – STAFETTVASAN
Fem deltagare delar på 90km tillsammans.
Vi står för boende och anmälan.


25 MARS – HOKA TOREKOV – BÅSTAD
Fantastiska vyer längs trailbanan på 21,4km.
Vi står för boende och anmälan.


1 JUNI – H2 CANOE RUN
En paddlingstur i naturskön miljö en bit utanför Ulricehamn.


20 JUNI – MTB PÅ ISABERG
Dagsutflykt till Isaberg där vi testar deras MTB-bana.
Vi står för hyra av cykel för dom som behov och givetvis mycket fika längs vägen.


6 AUGUSTI – ÖTILLÖ EXPERIENCE
1500m simning och 7800m löpning i sensommaren på västkusten.
Vi står för anmälningsavgiften.


25 AUGUSTI – H2 TRAIL RUN
Var alldeles egna tävling på årsdagen för företaget, 3/5/7km skogslunk
med after run på lassalyckan där vi grillar vid torget.

Translate »