testar123https://www.h2entreprenad.se

03. Arbetsplatsinstroduktion ( API )

Arbetsplatsintroduktion innebär att vi förbereder underentreprenörers anställda inför uppstart på arbetsplatsen. Efter att vi har avtalat att dom skall utföra ett arbete på vårt bygge skall våra regler och förutsättningar förmedlas och signeras innan dom får beträda arbetsplatsen, för om vi alla jobbar med samma ambition och tillsammans för en säker och ordnad arbetsplats är det enklare att göra det vi är där för.

Hitta till arbetsplatsintroduktion

Via ditt projekt i Boon hittar du API på vänster sida i menyn på projektöversikten, den fungerar lika på på en iPad som på dator. Det enda viktiga man bör tänka på innan man försöker skriva in någon är att säkerställa så företaget är inskrivet under organisation annars kommer du inte kunna koppla personen. Eftersom alla personer oavsett projekt utgår från samma databas kan vi dra nytta en persons inskrivning på flera projekt och bara lägga på inskrivningar och kopplingar på denna.

Skriv in en person

Börja från toppen genom att mata in personens namn, var noga med att se så om personen är inskriven sedan tidigare att man väljer denna. Det ser du ifall personen dyker upp när du börjar fylla i namnet, annars står det längst ut på höger ”Lägg till” varpå du måste fylla i alla uppgifter.

 

Gå igenom regler och förutsättningar

Gå igenom checklista uppifrån och ner och prata igenom era förutsättningar som ni jobbar med på arbetsplatsen samt regler och sätt som skall efterföljas. Var noga att säkerställa så dom är med på hur just du vill sköta ditt projekt.

Hitta inskrivningar

Om du vill hitta en genomgången arbetsplatsintroduktion hittar du den på två sätt, antingen via samma meny i projektöversikten fast ”Visa API”. Alternativ två är via organisation där du söker upp personen. Skulle något blivit fel med din inskrivning projektledare samt administratörer ( boon@h2entreprenad.se ) hjälpa dig med att radera API’n.

 

Translate »